Matchafabrikken er Europas ledende forhandler av Matcha-te og malt grønn te. Vi kommuniserer og arbeider direkte med produsentene i Japan, Kina og Taiwan, for å kunne tilby deg de aller beste Matcha-produktene til en god pris!

Drikke matcha-te 

Om du ønsker å drikke matcha har vi et fantastisk utvalg av te som passer til alle behov og budsjetter. Med et så stort utvalg kan det av og til være vanskelig å vite hvor en skal starte. Te er litt som fin vin, du får det du betaler for. Forskjellen mellom fine viner og te er derimot at du ikke trenger trente smaksløker for å kunne nyte smaken av de bedre teene. Selv ferske te drikkere vil legge merke til de søte smakene, og de dypere bittersmakene som finnes i de bedre teene. Om du prøver matcha for første gang anbefaler vi at du starter med premium matcha, og at du deretter avgjør om det er noe for deg, og om du ønsker å prøve høyere, eller lavere graderinger av matcha.

                

Matcha-utstyr

Å ha det riktige utstyret er viktig om du ønsker å få mest mulig ut av teen din. Våre håndlagde matchapisker, også kjent som chasen, er laget av bambus, og de er utformet for at du skal kunne piske din te og oppnå et perfekt skummet resultat. Vi tilbyr også spesielle skjeer og boller.

Matcha for matlaging

Vår matgraderte matcha er det perfekte produktet for å inkorporere grønn te i mat og drikke. Den matgraderte matchaen brukes av bakere, iskremmakere, og i smoothie-barer, over hele Europa. Vi tilbyr gode rabatter på større bestillinger, og vi sender ut produkter raskt. Vi selger ikke bare disse produktene, vi driver også med litt eksperimentering selv. Sjekk ut oppskriftene våre for inspirasjon og veiledning. Vi elsker å prøve ut nye ting, og nye måter å bruke vår favorittingrediens på. Eksperimenteringen vår kan være å lage nye te-drikker, eller å tilsette te-pulver i våre favorittretter. Fortell oss også gjerne om hvordan du bruker produktene på: info@matchafactory.com

 

Engroshandel med matcha-te

Matchafabrikken tilbyr en rekke tjenester, alt fra partikjøp til videresalg. Vi prøver å alltid sende ut varer innen tre arbeidsdager, selv om dette kan variere avhengig av bestillingens størrelse. Kontakt oss for å få vite mer om bestillinger og innpakking. Blant våre engroskunder har vi for øyeblikket treningssentre, bakere, matprodusenter, og restauranter.

 

Hva er matcha? 

Matcha-te er dampede teblader som har vokst i skyggen. Prosessen starter flere uker før teen høstes inn, da tebladene dekkes til for å hindre direkte sollys. Bildet nedenfor viser en av våre tildekkede plantasjer. Skyggeleggingen gjør at bladene blir mørkere, og det gir en endring i den kjemiske oppbyggingen av bladene, mer presist endres formasjonen av aminosyrer, og innholdet av koffein økes sammenlignet med andre typer te. Etter innhøstingen tørkes bladene, og ‘årene’ og ‘stammen’ fjernes, før de males til det vi kjenner som matcha.